Fysiotherapie On The Move in Enschede

Mijn naam is Laura en ik ben sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn gedrevenheid om patiënten van hun klachten af te helpen is groot, waardoor ik al snel merkte dat mijn opleiding fysiotherapie alleen niet voldoende was. Ik ben mij verder gaan specialiseren op verschillende onderdelen van het lichaam om zo verdere verdieping te kunnen krijgen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Dry Needling, wat mij tijdens de behandelingen al meer perspectief geeft. Om patiënten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn ben ik gestart met de opleiding acupunctuur, dit omdat ik denk dat wij in het Westen nog veel van de Oosterse Geneeskunde kunnen leren.

Ik ben een BIG-geregistreerde fysiotherapeut en ben aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars en bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). Hierdoor kunt u zonder verwijzing bij ons terecht.

Graag zie ik u terug in ons fysiotherapiepraktijk in Enschede!
Laura Lutjes Fysiotherapeute

Onze medewerkers

 • Lizzy

 • Hallo! Ik ben Lizzy en ik ben sinds Juli 2019 werkzaam bij Fysiotherapie On the Move. Mijn passie is om mensen van hun klachten af te helpen. Ik ben er helemaal klaar voor om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

  Vanaf midden augustus zal ik Laura overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Daarnaast zult u mij voornamelijk vinden op de Locatie aan de Volksparksingel en op de nieuwe Locatie bij Ontmoetingscluster Rigtersbleek.

  Bij mij kunt u terecht voor alle fysiotherapeutische behandelingen betreft het gehele lichaam. Daarnaast heb ik een certificaat in Medical Taping en ga ik mij dit jaar verder specialiseren in Dry Needling.

  Heeft u vragen, neem dan gerust even contact op. Graag zie ik u verschijnen in de praktijk!

 • Bekijk beschikbaarheid van Lizzy
 • Mark

 • Bij mij kunt u terecht voor al uw pijn en beweging-gerelateerde klachten. Als fysiotherapeut is het mijn doel u van uw klachten af te helpen door mijn opgedane kennis tijdens en na mijn studie Fysiotherapie te Nieuwegein en Richmond (USA).

  De eerste keer dat ik in aanraking kwam met fysiotherapie was als kind toen ik een gecompliceerde armbreuk had opgelopen tijdens een voetbalwedstrijd. Als gevolg hiervan was ik een deel van mijn armspierfuncties verloren, later met de hulp van een fysiotherapeut is het gelukt om tot 99% hiervan te herstellen. Na deze ervaring ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor fysiotherapie en na een meeloopstage wist ik het zeker, ik word fysiotherapeut!

  Door mijn sportieve interesses en achtergrond als voetballer, tennisser, wielrenner en triatleet ben ik van plan mij te specialiseren als sportfysiotherapeut.

  Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in de Fysiotherapiepraktijk.

 • Bekijk beschikbaarheid van Mark

De patiënt staat bij ons centraal!

Mijn motivatie om mijn eigen fysiopraktijk in Enschede te starten is voornamelijk de beperkte tijd die beschikbaar is voor de patiënt. De behandeltijden worden steeds korter en de administratieve last wordt steeds groter. Toen ik werkzaam was in een grote praktijk merkte ik duidelijk dat de aandacht voor de patiënt steeds meer vervangen werd door de aandacht voor de administratie. Zelf vind ik dit erg zonde. Bij On The Move streef ik naar meer aandacht en tijd voor de patiënt waarbij de patiënt centraal staat.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 888 2633

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2019 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden