Acupunctuur Enschede


Op zoek naar acupunctuur in Enschede? Bij On The Move in Enschede kunt u gebruikmaken van een acupunctuurbehandeling door een gediplomeerde specialist. Acupunctuur is een complexe behandeling. Die oorspronkelijk uit China komt en al mee dan 2500 jaar in gebruik is. De behandeling werkt goed bij spierklachten, rugklachten en zorgt voor een goede bloeddoorstroming, dat pijn verhelpt. Door het gebruik van zeer dunne naalden die op acupunctuurpunten worden geplaatst, herstelt het lichaam. Waardoor je goed in balans komt.

Onze behandelingen in acupunctuur in Enschede hebben meerdere voordelen voor je, zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer een behandeling op de juiste manier wordt uitgevoerd, zijn er vrijwel geen risico’s. Er zijn daarom ook bijna geen complicaties bekend over de gevolgen van acupunctuur.

In Nederland behoort acupunctuur tot de integrale geneeskunde. Dat betekent dat reguliere en niet-reguliere behandelingen elkaar aanvullen. Het is dus geen vervanging van erkende geneeskunde, maar wordt ernaast gedaan. Evenals is acupunctuur een veel gebruikte behandeling bij patiënten die bij medische behandelding zijn uitbehandeld.

Bent u geïnteresseerd in onze behandelingen in acupunctuur in Enschede? Plan hieronder eenvoudig een afspraak bij Fysiotherapie On The Move in Enschede, de koffie staat altijd klaar!
Acupunctuur Enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden