Acupunctuur in Enschede


Voor acupunctuur in Enschede bent u bij Fysiotherapie On The Move aan het juiste adres. U kunt bij ons gebruikmaken van een acupunctuurbehandeling uitgevoerd door een gediplomeerde specialist. Acupunctuur is een complexe behandeling en komt oorspronkelijk uit China. De behandeling is al meer dan 2500 jaar in gebruik en werkt goed bij verschillende klachten zoals bijvoorbeeld ademhalingsproblemen, blaasklachten, spierklachten en rugklachten. Acupunctuur zorgt voor een goede bloeddoorstroming, waardoor het pijn verhelpt. Door gebruik te maken van zeer dunne naalden die op acupunctuurpunten worden geplaatst, herstelt het lichaam en kom je weer goed in balans.

Direct meer weten over onze behandelingen in acupunctuur in Enschede? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 053 234 0007 of te mailen naar info@fysiotherapieonthemove.nl.

Traditionele Chinese Geneeskunde

Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Zowel acupunctuur als Traditionele Chinese Geneeskunde zijn gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Dit betekent dat lichaam en geest als één geheel worden beschouwd. Lichaam is geest, dat is het uitgangspunt van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Alle processen in de mens zijn met elkaar verbonden. De lichamelijke, emotionele en geestelijke ontwikkelingen beïnvloeden elkaar voortdurend. Ziekte wordt dan ook niet gezien als een op zichzelf staand verschijnsel. Het is een lichamelijke of geestelijke uiting van een verstoring van het algehele welzijn. Deze verstoring ontstaat doordat de energiehuishouding in de mens uit balans is.

Acupunctuur in Enschede bij Fysiotherapie On The Move

Onze behandelingen in acupunctuur in Enschede geven zowel lichamelijk als geestelijk meerdere voordelen. Doordat wij acupunctuurbehandelingen in onze praktijken op de juiste manier uitvoeren, ondergaat u geen risico’s. In Nederland behoort acupunctuur tot de integrale geneeskunde. Dat betekent dat reguliere en niet-reguliere behandelingen elkaar aanvullen. Het is dus geen vervanging van erkende geneeskunde, maar wordt ernaast gedaan. Evenals is acupunctuur een veel gebruikte behandeling bij patiënten die bij medische behandelding zijn uitbehandeld.

Bent u geïnteresseerd in onze behandelingen in acupunctuur in Enschede? Plan onderaan deze pagina eenvoudig een afspraak in bij Fysiotherapie On The Move in Enschede. We helpen en informeren u graag!

Acupunctuur Enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden