Behandeling van hielspoor


Hielspoor is een veel voorkomende klacht aan de voeten. Het betreft een verkalking bij de aanhechting van de peesplaat. Hielspoor zelf hoeft geen klachten te geven maar gaat vaak gecombineerd met een overbelasting van de peesplaat onder de voet. De daadwerkelijke klachten komen voort uit deze overbelasting van de peesplaat onder de voet. Deze peesplaat heeft een belangrijke rol in het afwikkelen maar ook bij het stabiliseren van de voet.

De klachten die gepaard gaan met hielspoor zullen meestal optreden na een langere rustperiode. Denk hierbij aan klachten na het opstaan of na het auto rijden. U voelt meestal een stijve voet en een stekende pijn onder de voet. Na enige beweging gaat de stekende pijn over in een meer doffe pijn.

Uiteraard zal er eerst een grondige diagnose plaatsvinden voordat wij overgaan tot behandelen. Hielspoor klachten komen meestal voort uit verschillende oorzaken. Oefeningen die ingezet kunnen worden richten zich meestal op de kuitspier en de spieren aan de voetzool.
On the move oefentherapie


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden