Schouderklachten laten behandelen bij

fysiotherapie on the move in Enschede

Heb jij last van schouderklachten? Dat is erg vervelend. We zien vaak dat men moeite heeft met (pijnvrij) bewegen van de schouder (arm). Je wilt natuurlijk niet beperkt worden in je dagelijkse activiteiten door een pijnlijke schouder. Het vervelende is dat er tal van oorzaken kunnen zijn die schouderpijn veroorzaken.

Oorzaken van schouderklachten

We zien vaak dat schouderproblemen ontstaan door overbelasting. Dit is een aanslag op de pezen en/of de spieren van het schoudergewricht.

Acute schouderklachten

We zien acute schouderklachten meestal na een valpartij of abrupte beweging van de schouder. Deze klachten herstellen over het algemeen relatief snel. Acute schouderklachten kunnen heel pijnlijk zijn, maar de ervaring leert dat deze klachten met de juiste begeleiding goed te behandelen zijn.

Samen met fysiotherapie on the move schouderklachten aanpakken

Bij schouderklachten kunnen wij de problemen aan de gewrichtsbanden, pezen en slijmbeurzen rondom het schoudergewricht goed in kaart brengen. Op deze manier kan de klacht in de kern worden aangepakt. Als je bij één van onze therapeuten onder behandeling staat, vindt er eerst een intake en een onderzoek plaats om de oorzaak van de klachten vast te stellen. De behandeling van schouderklachten bestaat vaak uit een combinatie van oefeningen, hands-on therapie (manuele therapie) en praktische tips om de schouder te ontlasten. Als de klachten intenser zijn, zal er een behandelplan worden opgesteld door de fysiotherapeut. Mocht dit niet volstaan en blijf je last houden van de schouder, dan zul je worden doorverwezen naar de huisarts voor verder onderzoek.

On the move sportblessurepreventie


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden