(Sport)fysiotherapie bij on the move


Waar veel gesport wordt ontstaan lichamelijke klachten en blessures. Dat is nou eenmaal een gegeven. Daarom is fysiotherapie tegenwoordig ontzettend belangrijk. Men weet inmiddels de weg naar de fysiotherapeut wel te vinden voor het verhelpen van blessures en lichamelijke klachten. Wat men minder doet, is naar de fysiotherapeut gaan om blessures te voorkomen. Fysiotherapie is voor veel individuen belangrijk bij het beginnen met sporten en op de juiste manier sporten om blessures te voorkomen.

Sportblessures voorkomen bij je fysiotherapeut in Enschede

Kom bij (lichte) sportklachten naar de fysiotherapeut in Enschede. We kijken hoe we het beste een plan kunnen opzetten om samen tot een goed passende sportschema te komen. Of het nu gaat om duursporten (bijvoorbeeld hardlopen), krachttraining, of meer explosieve sporten zoals turnen. Oefeningen voor de warming up en handige tips om bijvoorbeeld overbelasting te voorkomen schelen al gauw veel blessures.

Als je dus klachten hebt, of je begint met sporten, aarzel dan niet om de (sport)fysiotherapeut te raadplegen. Het voorkomen van blessures en het verhelpen van lichte klachten is altijd beter dan het verhelpen van opgelopen blessures. Dat zorgt ervoor dat je op de lange termijn vitaal blijft. Bovendien behoudt je het plezier in sporten.

On the move sportblessurepreventie


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden